Zadzwoń do nas

790 270 598

FAQ

WY PYTACIE MY ODPOWIADAMY

Najczęściej zadawane pytania i nasze odpowiedzi

Catering dietetyczny dowozimy od niedzieli do czwartku, w godzinach od 15:30 do 23:30. Catering na sobotę i niedziele dowozimy zbiorczo razem z dostawą cateringu na piątek.

Tak możesz zamówić zestaw próbny 1 raz i na jedną dietę. Zamówienie testowe pozwoli Ci sprawdzić jak gotujemy, jak działa nasza obsługa klienta i logistyka.

Obecnie nie jest możliwe wykluczanie pojedynczych produktów. 

Przygotowujemy diety indywidualne. Ze względu na złożoność i zaangażowanie kucharzy w proces przygotowania posiłków odrębnych od standardowych diet cena takiego zestawu kształtuje się od 139 do 200 zł za dzień diety.

NADAL MASZ PYTANIA?

Zadaj je poprzez ten formularz

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo."

PYTANIA / ODPOWIEDZI

Co zyskujesz

Na rynku Trójmiejskim powstaliśmy 7 lat temu, kiedy na palcach jednej ręki można było policzyć firmy cateringowe. Od tego czasu wiele się zmieniło, prócz jednego: my nadal gotujemy, kiedy inny przerzucili się na masową produkcje. Wkładamy wiele uwagi w nasze posiłki, aby wszystko, co oferujemy było pyszne, świeże i dostarczone jak najszybciej się da.

Nasza obsługa klienta to oaza spokoju, która odpowie na każde pytanie i pomocna dłoń w trudnych sytuacjach.

Posiadamy swoją flotę samochodów dostawczych chłodniczych, a kierują nimi nasi pracownicy, którzy po dostarczeniu paczki wyślą Ci sms’a.

Działamy tylko lokalnie na terenie Trójmiasta, więc jeśli cenisz sobie firmę która skupia się na jakości, a nie ilości to wypróbuj nas.

Tak, po założeniu konta w panelu klienta, możesz samodzielnie zarządzać swoim zamówieniem, adresami dostaw.

Standardowo oferujemy dodatkowe 3% zniżki na zamówienia powyżej dwóch osób. 

Zamówienia powyżej 10 zestawów cateringowych wyceniamy indywidualnie.

Nazywam się Alicja i wspólnie z mężem Adrianem założyłam catering Pracownie Smaku, 7 lat temu. Początki nie były łatwe, gdy otwiera się firmę cateringową z dwójką małych dzieci. Na szczęście dzieci i firma rosną w tym samym tempie, a nasz zespół rozrósł się obecnie do 20 osób. Cieszę się, że stale się rozwijamy i wielu klientów wybiera lokalny, rodzinny biznes po sąsiedzku.